Toto je zostava HK Skalica pre sezónu 2017/2018

Zloženie mužstva HK Skalica pre sezónu 2017/18:
Brankári: Roman Petrík, Samuel Košút, Miroslav Lipovský
Obrana: Ľubomír Škápik, Peter Horváth, Jakub Kukliš, David Hílek, Pavol Pavešic, Róbert Mikéska, Karel Drahorád, Richard Vanek, Ján Bureš
Útok: Rastislav Vereš, Ľubomír Vaškovič, Martin Hujsa, Kristián Kučera, Tomáš Hluch, Patrik Janáč, Roman Jurák, René Jarolín, Aleš Dufek, Ronald Dvonč, Peter Ivičič, Alex Kotzman, Daniil Dmitriev
Tréner: Michal Rúžička, asistenti trénera: Michal Holaza a Miroslav Lipovský

hok

NOVÉ POSILY V SKALICI

Martin Hujsa (37 rokov)
Skalický matador sa do zeleno-bieleho dresu vracia po dlhých 14 sezónach. Naposledy v ňom pôsobil v sezóne 2002/03, spolu v jej drese odohral cez 200 stretnutí a na konte má 90 presných zásahov.
René Jarolín (35 rokov)
Skúsený útočník pôsobil posledné tri sezóny na Britských ostrovoch. Za kráľovské mesto odohral v minulosti cez 300 stretnutí a v sezóne 2010/11 bol asistentom kapitána.
Roman Jurák (26 rokov)
Útočník, ktorým by nepohrdlo nejedno extraligové mužstvo ulovil manažment skalického klubu v Trnave. Jurákovi na pozíciu tretieho najlepšieho strelca s 31 gólmi stačilo v 1. lige 42 stretnutí. Okrem týchto duelov stihol za extraligový Zvolen odohrať ďalších 17 zápasov.
Aleš Dufek (19 rokov)
Talentovaný český útočník prichádza z extraligovej juniorky Hradca Králové, kde v 27 dueloch nazbieral 35 bodov. Zaujímavosťou je, že Skalica nie je pre neho novým pôsobiskom, keďže tu hral ešte v mladších žiakoch. Skúsenosti má aj z reprezentácii Českej republiky do 18 a 19 rokov.

zdroj text: hkskalica

zdroj foto: hkskalica

Share This Article